Twitter RSS Reset

Webwinkel software met iDeal betaalmodule

U wilt een eigen webwinkel starten en vraagt u af welke software u daar voor nodig heeft? Met deze software heeft u binnen 10 minuten een volledige webshop geïnstalleerd en rekenen uw klanten af met iDeal!

Een eigen webshop beginnen, dat willen een heleboel mensen. Zowel beginnend ondernemers die vanuit huis geld bij willen verdienen alsook doorgewinterde zakenlui die grote bergen geld weten binnen te halen met elk nieuw project dat ze starten. Voor beiden is het mogelijk om met een minimum aan investeringen een goed ogende webshop op te zetten waar klanten op kunnen afrekenen met iDeal en waarna de bestelling netjes per email binnenkomt zodat levering kan beginnen. Het content management systeem voor deze webshop heet WordPress en er zijn vele modules verkrijgbaar waarmee je een webshop op kunt zetten.

Wat is WordPress?
In vroeger dagen toen het fenomeen webloggen in zwang begon te raken werd WordPress ontwikkeld. Toen was het een makkelijk te installeren en onder de knie te krijgen software waarmee je weblogs kon maken. Tegenwoordig in moderner tijden is WordPress uitgegroeid tot een serieus content management systeem waarmee vele verschillende soorten websites te maken zijn. Online magazines, Veilingen, Vacature websites, Vakantie boeking sites, je kan het zo gek niet bedenken of het kan met WordPress. En webshops maken met WordPress is dus ook heel goed mogelijk.

Wat kost WordPress?
Wordpress kost helemaal niets! Het is gratis te downloaden voor iedereen en het is ook in veel verschillende talen te verkrijgen. Het enige waar je wel kosten aan hebt als je een webshop wilt maken zijn de hosting kosten, kosten van je domeinnaam en een uitbreiding van WordPress die bepaald hoe je Webshop functioneerd en er uit ziet. Deze uitbreiding wordt een “theme” of template genoemd. In WordPress themes is een levendige handel op internet ontstaan over de jaren met de ene theme nog professioneler en mooier dan de andere. Maar de kosten van de themes zijn altijd veel lager dan scripts met vergelijkbare functionaliteiten voor andere content management systemen. Voor nog geen 70 euro heb je een professioneel Webshop theme voor WordPress waarmee je een Webshop kan bouwen waar je duizenden verschillende producten mee kan aanprijzen en verkopen.

Waarom WordPress voor een webshop?
Wordpress is heel intuïtief in het gebruik. De installatie van WordPress zelf duurt nog geen 5 minuten en is voltooid met het beantwoorden van een paar simpele vragen. Ook de verschillende webshop themes die verkrijgbaar zijn werken overzichtelijk en zitten tegelijkertijd wel boordevol functies. Voor wie wil beginnen met een webshop is WordPress met een Webshop theme absoluut de makkelijkste manier om een goedogende en goedlopende webshop mee te realiseren.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.