Twitter RSS Reset

Waarom u een I-mac computer zou moeten hebben

Behalve de typische Windows computers die overal te koop zijn is het ook mogelijk dat u een I-mac computer van Apple Macintosh aanschaft. Niet veel mensen zijn bekend met deze computers en onbekend maakt onbemind. Toch zouden veel mensen er enorm bij gebaat zijn om in plaats van een Windows PC een I-mac in de kamer te hebben staan.

Een van de beste redenen om een I-mac te kopen is zijn compleetheid. Een I-mac komt standaard met handige software genaamd I-life, waarin zo’n beetje alles zit wat de computer hobbyist gebruikt. Bijvoorbeeld I-photo waarmee u uw foto’s kunt beheren, aanpassen en op het internet kan zetten. Er zit ook I-movie bij, daarmee kunt u uw filmpjes bewerken die u met uw digitale videocamera heeft gemaakt. Daar komt I-dvd bij zodat u ook nog eens een dvd kan maken die u kan afspelen op uw dvd speler in de woonkamer. Er zit ook I-web bij waarmee u websites kunt maken en GarageBand waarmee u muziek kunt maken. De standaard meegeleverde software van een I-mac stelt u als computergebruiker dus direct in staat om alle leuke dingen die een computerhobbyist wil doen direct te gaan doen zonder dat u er nog losse software bij moet kopen.

De kwaliteit van het beeldscherm van een I-mac is geweldig. U heeft direct een goed scherm om tv op te kijken met bijvoobeeld Apple TV die u op uw I-mac kunt aansluiten. Daarnaast kunt u dvd films in prachtige kwaliteit terugkijken en alle voorgenoemde multimedia toepassingen van I-life zien er fantastisch uit zonder dat u uitgebreid moet gaan winkelen voor een los tft scherm dat op uw gebruikswensen is afgesteld. De I-mac is gemaakt voor multimedia.

Een I-mac is veel gebruiksvriendelijker dan een windows PC. Het heeft minder storingen en crashes van programma’s of de computer zelf. En wat ook heel belangrijk is, is dat een I-mac veel minder gevoelig is voor virussen en spyware omdat 99 procent van deze schadelijke software voor windows worden gemaakt en gewoon niet werken op een I-mac waar Mac OS X op draait in plaats van Windows.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe PC waar u leuke dingen mee wilt doen zoals allerlei multimedia zaken dan bent u met de aanschaf van een I-mac eigenlijk direct klaar.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.