Twitter RSS Reset

Vrouw met de meeste piercings ter wereld (3920 stuks!)

Elaine DavidsonĀ is een bijzondere vrouw, zij heeft namelijk bijna 4000 piercings in haar lichaam, waarvan er 720 in haar gezicht zitten (zie foto). Hiermee is zij een opmerkelijke verschijning op de straten van Edinburgh Schotland.

Piercings zijn heel erg populair, maar sommigen gaan er wel heel ver in. Zoals de flamboyante Elaine Davidson. Een vrouw van Braziliaanse komaf die naar eigen zeggen geniet van pijn en daarom er geen probleem mee heeft om overal op haar lichaam piercings aan te brengen, wat ze dan ook met veel plezier heeft gedaan. In totaal heeft zij er 3920 stuks die samen een gewicht van meer dan 3 kilo vormen.
Hoewel ze afkomstig is uit Brazilie is ze bang om er naar terug te keren. Brazilie is namelijk een land waar straatroof een van de grootste criminaliteitsproblemen vormt. Elaine is bang te worden beroofd op de straten van haar moederland waarbij haar piercings zouden kunnen worden afgerukt. “De laatste keer dat ik terug ging naar Brazilie droeg ik een masker om mijn juwelen (piercings) te verbergen”. Ze krijgt ook veel positieve reacties op haar uiterlijk, “Mensen willen mij altijd aanraken” zegt Elaine, “sommigen willen me zelfs zoenen zodra ze me zien”.
Wat iedereen zich ook afvraagt en u misschien ook is waar heeft zij nog meer piercings dan alleen op haar gezicht en de meest voor de hand liggende lichaamsdelen? Het antwoord is dat zij meer dan 500 van al haar piercings in haar geslachtsdelen heeft (500!!!)

 

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.