Twitter RSS Reset

Voor een korte tijd een klein geldbedrag lenen?

Wanneer je gewoon even een paar tientjes wilt lenen zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Met de mogelijkheden uit dit artikel heb je direct contant geld in handen.

Je hebt geld nodig maar het aanvragen van een echte lening is te veel moeite. Ook hoef je niet heel veel geld te lenen, je wilt gewoon een paar tientjes. Het heeft dus geen zin voor jou om een lange aanvraag in te dienen of je huis uit te gaan naar een bank, nee je wilt gewoon even makkelijk een paar tientjes op die rekeningen hebben of direct contant geld in handen. Hier volgen verschillende manieren waarop je even snel aan geld kunt komen dat je dan later weer kunnen terugbetalen zonder dat je daarvoor bij een bank hoeft aan te kloppen.

De minilening
Ze komen vaak in het nieuws en dan meestal niet op een positieve manier. Kredietverstrekkers die de zogenaamde minilening willen verstrekken. Het gaat dan om bedragen tussen de 50 euro en de 750 euro. De reden waarom deze kredietverstrekkers van minileningen vaak negatief in het nieuws komen is omdat zij naar verhouding veel kosten rekenen voor het verstrekken van een kleine lening. Aan de andere kant zijn zij wel degene die het iedereen het makkelijkst maakt om een klein geldbedrag te lenen. Zij doen bijvoorbeeld geen navraag bij het BKR, keuren uw lening aanvraag bijna direct en bij goedkeuring betalen ze ook direct op je rekening uit. Met een mini lening kun je daardoor binnen twintig minuten na aanvraag al geld op je rekening hebben. Dus als je snel even een paar tientjes wilt lenen, gewoon een klein bedrag dan ben je met een minilening het snelst geholpen.
Vanwege een nieuwe wetgeving hebben de verstrekkers van minileningen hun voorwaarden moeten aanpassen ten gunste van hun potentiƫle klanten. Veel van deze verstrekkers van minileningen hebben nu namelijk in hun voorwaarden staan dat het ook mogelijk is om gratis geld te lenen. Dit betekent dat je geld kunt lenen zonder bijkomende kosten. Je betaalt alleen terug datgene wat je geleend hebt op voorwaarde dat je voldoet aan de gestelde eisen. Die gestelde eis kan bijvoorbeeld zijn dat je binnen vijf dagen de lening terugbetaald. Wanneer dus voor een korte tijd een klein geldbedrag wil lenen kun je daar dus handig gebruik van maken.

Het pandhuis
Wie liever geld contant in handen heeft kan om snel aan geld te komen het beste even naar het pandhuis gaan. In elke stad zijn pandhuizen aanwezig waar je tegen een onderpand van goederen zoals dure consumenten elektronica of sieraden gemaakt van edelmetaal contant geld kunnen lenen.
Wil je dus even snel een klein geldbedrag lenen en heb je bijvoorbeeld een mooie dure mobiele telefoon? Dan zou je met je mobiele telefoon als onderpand snel een paar tientjes kunnen lenen en die contant in handen kunnen krijgen bij een pandhuis.
Kun je je mobiele telefoon niet missen? Dan kun je natuurlijk ook met iets anders komen zoals bijvoorbeeld een duur horloge, een gouden ketting, een gameconsole of iets anders van waarde. Voor zolang als de lening loopt plaatje het onderpand daar achter en wanneer je de lening afbetaald krijg je het onderpand weer terug. Om het voor het pandhuis interessant te maken betaal je natuurlijk altijd iets meer terug dan dat je gekregen hebt.

Het salaris voorschot
Heb je gewoon een baan waarbij elke maand je salaris uitbetaald krijgt dan kun je natuurlijk ook eventjes aankloppen bij je baas. Menige werkgever is bereid om zijn werknemers van tijd tot tijd uit de brand te helpen door gewoon even een voorschot uit te betalen. Het is mogelijk dat je dat uitbetaald krijgt zoals altijd op je bankrekening, maar sommige werkgevers die ook een kas hebben zijn vaak ook bereid een voorschot even contant uitbetalen. Het is dan niet echt een lening, maar je hebt wel snel geld in handen. En als je dat hard nodig hebt dan ben je daar toch even meegeholpen.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.