Twitter RSS Reset

Vis Spa, knabbelvisjes voor pedicures en psoriasis behandeling

Met je voeten in een aquarium vol garra rufa visjes om van een natuurlijke pedicure te genieten? Dat kan, maar de knabbelvisjes uit Turkije helpen ook bij huidproblemen zoals psoriasis.

De garra rufa visjes zijn inmiddels bij iedereen wel bekend. Overal beginnen ondernemers vis Spa’s waar mensen met hun voeten in het water zitten terwijl kleine visjes knabbelen aan de dode huidcellen. Na een behandeling met deze visjes zijn je voeten ontdaan van dode cellen en voelen ze een stuk beter aan.

Maar dode huid bevindt zich niet alleen op de voeten. Ook patiënten van verschillende soorten huidziekten kunnen baat hebben bij het ondergaan van een behandeling van de garra rufa knabbelvisjes. Mensen met eczeem die zich uit in droge korsten en dode huid kunnen door met hun aangedane lichaamsdeel plaats te nemen in het aquarium de knabbelvisjes aan het werk laten waarna de aangedane plekken zijn ontdaan van dode huid waardoor deze plekken esthetisch beter uit zullen zien.

Een typische behandeling met garra rufa visjes duurt ongeveer anderhalf uur. Zeker als het gaat om het verwijderen van dode huid bij huid aandoeningen is het nodig om zo lang in het water te zitten en eventueel de behandeling meerdere malen te herhalen. De diverse vis spa’s die her en der op springen waar men voor een bedrag 15 min de voeten in het water mag zetten zijn niet bedoeld om de klant of patiënt daadwerkelijk te helpen maar meer om toeristen en nieuwsgierigen een beleving te geven. Wie daadwerkelijk de voordelen van de garra rufa visjes wil ervaren om huidaandoeningen zoals psoriasis te behandelen of om van een pedicure te genieten kan zich beter melden bij een echte Spa of Wellness resort die in staat is om op juiste wijze en voor de correcte duur behandelingen met knabbelvisjes aan te bieden.
Deze instellingen zijn ook in staat om de hygiëne te bieden die nodig is om mogelijke besmetting tussen patiënten en klanten van de Spa te voorkomen. Een simpel aquarium waar iedereen maar zijn voeten insteekt is natuurlijk niet erg fris. Een Wellness resort dat diverse baden heeft en die deze naar de voorschriften onderhoudt biedt natuurlijk wel de nodige hygiëne.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.