Twitter RSS Reset

Total Body Scan, doe het nu, voor het te laat is!

Elke Nederlander zou eens door de MRI heen moeten. Op die manier worden aandoeningen ontdekt wanneer er nog iets aan te doen is.

De techniek staat voor niets tegenwoordig, en veel van de hedendaagse techniek komt in handen van gewone burgers, zoals u en ik. Wij worden momenteel overstelpt met mogelijkheden die we vroeger niet hadden. En een van die technologisch hoogstaande technieken die nu voor iedereen te gebruiken is, is de Total Body Scan waarmee je met verschillende scan technieken zoals MRI’s, Echo’s en CT scans in staat bent je lichaam te laten doorlichten op zoek naar verborgen aandoeningen die je eventueel het leven kunnen kosten als je er niet tijdig bij bent.

Over heel Nederland verspreid zijn vershillende centra’s waar medischpersoneel op commerciële basis scan apparatuur gebruiken om op verzoek en meestal zonder artsen verwijzing mensen van top tot teen door te lichten om te kijken of iemand iets mankeert. Ook vlak over de grens met Duitsland en België zijn er diverse centra waar Nederlanders naar toe trekken om een total bodyscan te laten maken.

Werkelijk alles kan bekeken worden met een Total Body Scan. Bevind er zich een tumor in uw hoofd? Staat er een slagader op knappen? Zitten uw wervels schreef? Wat is de oorzaak van die pijn bij het inademen? Zijn uw kransslagaders dichtgeslibd? Kortom als u zich zorgen maakt over iets aangaande uw lichamelijke gezondheid en u wilt meer zekerheid dan dat een bezoek aan de huisarts u kan geven dan laat u toch gewoon een Total Body Scan doen?

Wat kost een Total Body Scan u? De prijzen variëren en zijn ook afhankelijk van wat u allemaal laat onderzoeken. Een echte Total Body Scan waarbij alles wordt bekeken van top tot teen varieert in prijs van 900 tot 1500 euro. Tegenwoordig is het echter ook mogelijk om in plaats van met dure apparatuur zoals MRI’s en CT scans gewoon met een echo u van top tot teen te laten nakijken. Dan kost het u tussen de 300 en de 600 euro. Prijzen zijn ook afhankelijk van of het onderzoek hier in Nederland plaats vind of net over de grens. Bent u alleen ongerust over uw hart, of over een ander enkel lichaamsdeel? Dan is het niet nodig natuurlijk om een compleet onderzoek te ondergaan. Losse onderzoeken voor bepaalde delen van uw lichaam zijn afzonderlijk te boeken voor lagere prijzen dan de genoemde prijzen voor een Total Body Scan.

Laat het doen voordat het te laat is! U kent uw lichaam het beste, en als u denkt dat er iets niet in orde is dan is dat misschien ook gewoon zo. Met een Total Body Scan komt u daar snel achter. En is het iets levensbedreigend? Dan bent u er in ieder geval op tijd bij en kan er naar aller waarschijnlijkheid nog iets aan gedaan worden. Eigenlijk zou elke Nederlander door de Total Body Scan moeten. Het zou een hele hoop levens sparen op jaar basis!

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.