Twitter RSS Reset

Spelletjes op tablets zijn in veel gevallen gewoon gratis

Games weten dat er veel spellen in de winkel liggen die minstens 50 of 60 euro kosten. Tablet computers nemen een grote hap uit de game markt niet in de laatste plaats door veel leuke spelletjes gratis weg te geven.

Of je nu een iPad hebt met toegang tot de App Store van Apple of een tablet gebaseerd op Android en daardoor toegang hebt tot Android market, je hebt de beschikking over heel veel spelletjes en leuke programma’s die gewoon gratis verkrijgbaar zijn.

De gedachte hierachter is simpel. Wanneer het spel gratis op je tablet is geinstalleerd bieden de makers van het spel jou vanuit het spel de mogelijkheid om extra’s tegen betaling af te nemen. Dit betekent echter niet dat de spelletjes en de programma’s gratis niet goed te gebruiken zijn, want dat zijn ze wel. Echter is het zo dat de extra’s vaak zo leuk zijn en de bedragen waar je ze voor kunt kopen zo laag zijn (denk aan tientallen centen of maximaal euro) dat veel mensen toch besluiten iets aan te schaffen waardoor de makers toch in staat zijn om goed te kunnen verdienen aan hun spel of programma.

Wie dus een tablet koopt, koopt daarmee ook een spel platform waar heel veel gratis spelletjes op de verkrijgen zijn. En met het toenemen van het aantal tablet’s en tablet eigenaren begint ook de reguliere Gamemarkt dit te merken.

Met het toenemen van de mogelijkheden van tablet’s en dan met name de technische specificaties van tablet die steeds sterker worden, zal op de duur de tablet een serieuze concurrent kunnen worden van gameconsoles.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.