Twitter RSS Reset

Resistance 2

Resistance 2 kwam in November 2008 uit en is de opvolger van het spel Resistance Fall of Man. Resistance 2 volgt het verhaal van de hoofdpersoon Nathan Hale die zowel vecht tegen de onstopbare vijand de Chimera alsook tegen een virus dat in zijn lichaam aanwezig is en dat hem langzaam dreigt te veranderen in de vijand die hij juist zo hard probeert te bevechten.

Het verhaal speelt zich af in de Verenigde Staten waar de Chimera aan een invasie begonnen zijn en waar de mens hun laatste kans moet benutten om de Chimera te stoppen.
Het spel is een First Person Shooter met een typische single player campaign, maar het heeft ook een online co-op mode waarmee het mogelijk is om met acht mensen te gelijk het spel te spelen. In de Co-op mode waarin je dus online samen met je vrienden het spel speelt zijn er verschillende klassen soldaten waarmee je kunt spelen. Het is mogelijk om ondermeer als Medic, gewoon soldaat of special forces te spelen en elk van deze klassen hebben hun eigen mogelijkheden. Natuurlijk kun je in het spel gebruikmaken van een groot aantal verschillende wapens om de vijand mee uit te roeien. De machtige .44 Magnum revolver bekend van Dirty Harry en een vette Mini Gun zullen niet ontbreken.
Gedurende het spel kom je verschillende bazen tegen die je zult moeten verslaan. Een van deze bazen is de meer dan honderd meter hoge Leviathan. Een gigantisch monster dat tussen de flatgebouwen doorloopt en dat jij zult moeten verslaan door over daken en door kapotgeschoten flatgebouwen heen de strijd met het beest aan te gaan.
De online multiplayer mode maakt gigantische gevechten mogelijk waarbij 60 mensen verdeeld in teams tegelijk in gevecht kunnen zijn.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.