Twitter RSS Reset

Onderzoek iPhone gebruikers

Uit onderzoek dat het Engelse SIMOnlyContracts heeft gedaan onder 2000 iPhone gebruikers blijkt dat vele gebruikers zeer tevreden zijn met hun iPhones. Apple kan op zijn beurt ook zeer tevreden zijn met de resultaten die het onderzoek laat zien. Er werd aan alle deelnemers gevraagd of ze een andere telefoon zouden overwegen dan de iPhone. Maar liefst 78 procent dat zij zich niet kunnen voorstellen een ander toestel dan de iPhone te bezitten. Meer dan de helft van alle ondervraagden (wel 52 procent) gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de iPhone.

54 procent had al eerder een iPhone gehad en 37 procent van de deelnemers koos voor een iPhone omdat ze al aan de interface gewend waren. 25 procent had familie of vrienden met een iPhone en wilde daardoor ook gebruik maken van functies die alleen werken tussen iPhones, zoals FaceTime. 28 procent van de ondervraagden gaf aan dat de iPhone hen gewoon de beste telefoon leek. Ook werd gevraagd welk toestel men voor de iPhone gebruikte. Naast een eerdere iPhone gebruikten deelnemers ook Blackberry’s en toestellen van Noka, Samsung, HTC en Sony Ericsson.

Van de ondervraagden was 10 procent in het bezit van een iPhone 5S of 5C, 52 procent van een iPhone 5, 29 procent van een iPhone 4/4S en zelfs 9 procent gebruikte nog een iPhone 3G of 3GS.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.