Twitter RSS Reset

Kerstpakketten kopen? Doe het op tijd!

Het is weer bijna zover, de kerstperiode komt er aan. Heeft u al kerstpakketten besteld? Dan wordt het nu toch echt tijd want als u te laat bent slaat u de plank volledig mis.

Een gekkenhuis is het weer elk jaar wanneer de kerstpakketten moeten worden geleverd. De speciale kerstpakketten webshops hebben het er druk mee. Ze kopen groots in en doen goede zaken. Zo goed zelfs dat als u als bedrijf er niet snel bij bent de leuke kerstpakketten die u voor uw personeel wilt kopen zijn uitverkocht op gegeven moment en dan blijven er alleen de kleine minder interessante pakketten over.

U wilt als werkgever toch dat uw personeel het gevoel heeft gewaardeerd te worden? Waardering en beloning gaan hand in hand. En er is bijna geen beter moment om die waardering te laten blijken dan wanneer u als werkgever aan uw personeel de kerstpakketten overhandigd. En met een kerstpakket oogst u of waardering of hoon als werkgever. Het is dus weldegelijk van belang waar u mee komt aan zetten in december zo vlak voor de kerstvakantie. Het moraal van dit verhaal is dan dat u dus niet te lang wacht met het bestellen van kerstpakketten.

Wanneer moet u uw bestelling de deur uit doen? In Oktober uiterlijk November moet u toch echt uw bestelling kerstpakketten gereed hebben. Dat is fijn voor u want dan zijn de kosten helder en de levering is zeker, maar het is ook fijn voor uw personeel die dan tenminste een kerstpakket krijgen dat ze echt waarderen en waar ze echt iets mee kunnen. Niets is zo triest als op het laatste moment nog een paar pakketten binnen komen waar niets bruikbaars in zit en er al een paar weken onder het personeel gonst dat er nog geen pakketten besteld zijn.

Kerstpakketten zijn relatiegeschenken waarmee je bij je personeel waardering kunt oogsten. Daar mag niets aan mis gaan. Dus als u nog niet besteld heeft surf dan snel naar een van de talloze kerstpakketten webshops die er zijn en bestel alsnog die kerstpakketten. De klok tikt en December is dichterbij dan u denkt!

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.