Twitter RSS Reset

Kerstpakketten 2012, goedkope kerstpakketten zijn ook leuk

Het is weer tijd om kerstpakketten in te kopen voor personeel en zakenrelaties. Kerstpakketten hoeven niet duur te zijn om een goeie indruk achter te kunnen laten. Hier zijn wat voordelige kerstpakket ideeën.

Natuurlijk maak je indruk met een flink duur kerstpakket, maar kun je werkelijk voor iedereen zo diep in de buidel tasten? Als het gaat om het geven van een kerstpakket dan gaat het ook vooral om de indruk die je bij mensen achter wilt laten. Je denkt aan ze, je waardeert ze, je beloont ze en dat wil je overbrengen met het schenken van een kerstpakket. Maar dat mensen je waardering ervaren wordt lang niet altijd bepaald door de prijs van een kerstpakket. Een kerstpakket moet vooral een zinvol kado zijn om een goede indruk mee te maken en de waardering tonen die jij als werkgever voor je werknemer hebt.

Een simpel kerstpakket bestaande uit een fles wijn en een doosje chocola, mooi verpakt en met een handgeschreven kaart voor al met al nog geen 6 euro totaal laat een veel betere indruk en gevoel van waardering achter dan een doos met gratis boodschappen uit dezelfde winkel waar het personeel dagelijks zijn best voor jou als baas staat te doen. Want dat wekt een onverschillige en goedkope indruk. Handgeschreven kaarten met een persoonlijke boodschap van de afdelingshoofd maken al heel veel los bij de werknemers. De afdelingshoofd kent zijn mensen persoonlijk en weet ongetwijfeld hoe hij met welke woorden zijn waardering kan laten blijken. Combineer dat met een leuk, lekker en praktisch kado (wijn en snoeperijen tijdens kerst gaan altijd op) en je hebt succes.

Persoonlijke kerstpakketten afgestemd op de ontvanger kunnen ook een groot succes zijn. Iemand die bijvoorbeeld veel naar muziek luistert op zijn telefoon of mp3-speler waardeert een download tegoed in de vorm van een kadobon ongetwijfeld. Boekenbonnen voor de fervente lezers, Fashion cheques voor de modieuze werknemers, kortom kado’s die op de man of vrouw zijn afgestemd maken een betere indruk dan een algemeen onpersoonlijk kado. Het geeft namelijk aan dat je je werknemer kent, je weet als baas met wie je te maken hebt en laat dat merken met een persoonlijk kerstkado. Ook dit hoeven geen kostbare kerstpakketten te zijn. De meeste kadobonnen zijn al vanaf 5 a tien euro te verkrijgen.

Je kunt het met kerstpakketten zo gek maken als je zelf wilt maar de basis is nog steeds dat je waardering en persoonlijke aandacht voor je werknemer laat blijken. Als werkgever kun je toch worden afgerekent op wat er in je kerstpakket zit. Maar als je je waardering door persoonlijke aandacht laat blijken en je werknemer iets geeft waar die echt wat mee kan dan oogst je daar waardering mee terug.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.