Twitter RSS Reset

Irfanview gratis fotobewerkingssoftware

Irfanview is een snel, compact en gratis fotobewerkingsprogramma waar je een berg opties bij krijgt en waarmee je alle voor de hand liggende functies kan uitvoeren die je van fotobewerkingssoftware mag verwachten waaronder scannen, bijsnijden, kleuren aanpassen, slideshows maken en nog heel veel meer.

Wat Irfanview bijzonder maakt is dat het behalve de geijkte functies van een fotobewerkingsprogramma ook nog eigen ontwikkelde gereedschappen heeft die je in andere fotobewerkingssoftware niet terug vind. Behalve het bewerken van foto’s is Irfanview ook een geweldig gereedschap voor het bekijken van foto’s, slideshows en het aansturen van je scanner om foto’s binnen te halen. Irfanview kan zelfs batches maken voor het scannen van foto’s en staat de gebruiker toe om een heleboel vaste instellingen te maken die snel beschikbaar zijn wanneer je steeds terugkerende bewerkingen wilt uitvoeren.

Enkele functies van Irfanview zijn onder andere, ondersteuning van een grote lijst van foto extensies in elk denkbaar format. Ondersteuning van verschillende talen. Thumbnail en preview opties. Slideshows kijken en maken. Gebruik van Photoshop filters. Batch conversie van verschillende fotobestandsformaten. Bijsnijden van foto’s en kleuren aanpassen. verscherpen en vervagen. Scannen en batch scannen van foto’s en nog heel veel meer.

Irfanview is gratis te downloaden en te gebruiken.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.