Twitter RSS Reset

iPhone 5C recensie

Apple heeft met de iPhone 5C de concurrentie weer afgetroefd. De laatste technologieën zijn verwerkt in de laatste iPhone. De winkelprijs voor een losse iPhone 5C is 599 euro. Meer prijzen van de iPhone 5C zijn te vinden op www.iphone5cprijs.org.

De iPhone serie is de enigste gsm van Apple maar meer zijn er ook niet nodig. Geen andere mobiele telefoon ter wereld is in aantallen aangeschaft als de iPhone serie. De iPhone serie liep altijd voor op andere mobiele telefoons. Tegenwoordig is de iPhone serie meer dan alleen een gsm. De features van de iPhone zijn altijd weerzinwekkend  geweest.

Specificaties iPhone 5C

De iPhone 5C is heeft een vier inch beeldscherm, buitenkant van plastic en A6 processor. De iPhone 5C is te verkrijgen in 5 speciale kleuren; roze, geel, blauw, groen en wit. De iPhone 5C heeft dezelfde maat als het voorgaande model met een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Wat dat betreft verschilt de iPhone 5C niet zoveel van de iPhone 5. Toch is het zichtbare verschil vooral te merken aan de kleuren en de behuizing. De kunststof behuizing van de iPhone is het grootste verschil.

Het besturingssysteem IOS 7 is origineel gebruikt voor de iPhone 5C. In de Appstore zijn enorm veel apps te verkrijgen om te downloaden. Er is een keuze van 16 en 32 Gigabyte dataopslag op de iPhone 5C. De iPhone 5C is verkrijgbaar bij verschillende webshops en providers.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.