Twitter RSS Reset

Gratis virus en spyware scanners

Het is niet moeilijk om je pc te beveiligen tegen spyware, computer virussen en hackers. Met gratis te downloaden software houd u ongewenste en schadelijke bedreigingen buiten uw pc.

Er is heel wat verbetert de laatste jaren als het gaat om pc beveiliging. In vroeger tijden kocht je een pc kaal zonder enige software. Later kocht je hem inclusief besturingssysteem en tegenwoordig zit een nieuwe pc vol met probeer software waaronder anti-virusscanners.
Nu is niet iedereen even gecharmeerd van de bijgeleverde antivirus programma’s. Deze probeerversies van betaalde software verlopen meestal na een paar weken of maanden en dan is de pc niet langer beschermd, tenzij je voor de software gaat betalen natuurlijk. Maar dat betalen is niet noodzakelijk. U kunt immers de bijgeleverde software gewoon deinstalleren en vervolgens online een gratis alternatief downloaden. Van deze gratis alternatieven zijn er aardig wat.

Bijvoorbeeld:

Spyware Doctor
Spyware Doctor wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt om de pc te beschermen tegen spyware.

avast! Home Edition
avast! Home Edition is het beste GRATIS antivirus product op de antivirusmarkt.

AVG Anti-Virus Free Edition
AVG Free biedt u elementaire antivirus- en antispywarebescherming voor Windows en u kunt AVG Free gratis downloaden.

Kaspersky File Scanner
Bestanden controleren met de gratis Kaspersky File Scanner.

Ad-Aware Free Anti-Malware
Ad-Aware Free anti-virus + anti-spyware biedt beveiliging in realtime

van al deze producten is een gratis versie beschikbaar die niet na een paar maanden verloopt. Sommige verlopen na een jaar, maar dan kunt u gratis opnieuw registreren waarna er weer een gratis jaar in gaat. Hoe verdienen de bedrijven achter deze beveiligingssoftware dan hun geld? De meeste bieden een gratis Home editie aan, maar hebben ook professionele edities voor op kantoor waar wel voor betaald moet worden. Door de Home editie gratis weg te geven bouwen zo zo aan naamsbekendheid voor hun professionele productlijn. Let bij het downloaden dus op dat u de gratis Home editie van de software download.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.