Twitter RSS Reset

Geld lenen via SMS. Maximaal 800 euro vandaag nog!

Ook jij kunt door het versturen van een SMS geld lenen met je mobiele telefoon. Je kunt de aanvraag mobiel indienen, uitbetaling per SMS verzoeken en mobiel je saldo checken om te zien dat het geld op je rekening staat.

Wie zit er tegenwoordig nog meer achter een computer dan achter zijn mobiele telefoon? Niemand toch? We hebben allemaal de hele dag onze mobiele telefoon in handen en doen daar alles mee. We checken het nieuws, we contacten onze vrienden en familie en steeds meer mensen bezoeken ook gewoon de websites waar ze in geïnteresseerd zijn op hun mobiele telefoon. Dus mobiel geld lenen is gewoon een logisch vervolg van deze trend in mobiele telefoon gebruik. Het is de normaalste zaak van de wereld tegenwoordig om geld te lenen via een SMS.

Hoe werkt geld lenen via SMS?
Je bezoekt simpelweg de website van de kredietverstrekker op je mobiele telefoon. Dan doe je daar een aanvraag voor het bedrag dat je wilt lenen, maximaal 800 euro maar minder is natuurlijk ook mogelijk, minimaal 50 euro. Wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden van de lening moet je dat per SMS accorderen. En daarna wordt het geld op je rekening gestort. Geen moeilijke aanvraag procedures, geen lange wachttijden. Je moet alleen je gegevens opgeven en de bewijzen van identiteit en inkomen emailen en de rest wordt per SMS afgehandeld tegen een normaal tarief per sms bericht.

Geen dure SMSjes nodig om geld te lenen
In het verleden waren er een aantal buitenlandse kredietverstrekkers actief op de Nederlandse markt. Deze wezen een heleboel kredietaanvragen af maar vroegen aanvragers wel om dure SMS berichten te versturen. Die tijd is gelukkig voorbij. U kunt geld lenen via SMS en dat tegen een normaal sms tarief van een paar cent.

Wil jij nu ook geld lenen via SMS? Vraag dan met je mobiele telefoon in de aanslag nu direct een flitskrediet aan bij een van de vele aanbieders van flitskredieten en je hebt vandaag nog een bedrag van tussen de 50 en de 800 euro op je rekening. Afhankelijk van het bedrag dat je aanvraagt natuurlijk.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.