Twitter RSS Reset

Eigen Live internet tv kanaal met webcam

Wil jij je eigen show Live uitzenden over het internet? Dat kan gemakkelijk met behulp van je webcam en de livestreaming service van Ustream. Nu kan iedereen een eigen tv show beginnen.

Het internet bied gewone mensen mogelijkheden die tot nu toe alleen waren weggelegd voor grote mediabedrijven en producenten. Maar ook u kunt een TV show opnemen en op internet zetten. U kunt zelfs Live het internet op.

Waarom zou u dat willen? Populaire filmpjes op Youtube komen steeds vaker op TV terecht, denk daarbij aan het nederlandse meisje wiens zangtalent werd ontdekt op Youtube en uiteindelijk terecht kwam bij Oprah. Ook nationale zenders zoals SBS6 wil met enige regelmaat Internetfilmpjes uitzenden die dan door een groot gedeelte van Nederland gezien worden. Internet word steeds meer het medium waar artiesten en andere mensen mensen met een talent worden ontdekt.

Dus ben jij een standup comedian, onontdekt zangtalent of slangenmens. Begin dan je eigen Live TV show op Ustream.tv. Het enige wat je nodig hebt is een webcam of andere camera die je op je computer kan aansluiten en in vijf stappen zend u uit over het internet, met honderden of zelfs meer potentiele kijkers die dagelijks de shows op Ustream.tv bekijken.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.