Twitter RSS Reset

Castingbureau voor kinderen. Is jouw kind een ster?

Kinderen hebben vaak veel in hun mars. Als ouder zie je vaak al heel vroeg waar een kind aanleg voor heeft en interesse in heeft. Dat moet je dan stimuleren en zeker niet ontmoedigen. Dat geld bijvoorbeeld ook voor kinderen die graag model willen worden. Een goeie manier om hen daarin te stimuleren is door ze kennis te laten maken met het modellen leven door ze in te schrijven bij een castingbureau voor kinderen. Daar zijn er een heleboel van en er is altijd vraag naar fotogenieke kinderen die het leuk vinden om voor de camera te staan.

Voor wie komen kindmodellen te werken? Castingbureaus hebben klanten zoals bijvoorbeeld warenhuizen, grote modemerken en reclamebureaus die catalogi en webshops maken met kinderkleding. De kans is dus groot dat als jouw kind gecast wordt en als kindmodel aan de slag kan dat je hem of haar terugziet op internet en een catalogus waar jouw kind de laatste kindermode aanprijst. Daarnaast is het ook mogelijk dat je kind kan voorkomen in een tv commercial. We kennen allemaal de reclame waarin een kind een pindakaas merk aanprijst of hagelslag van een bepaald merk. Ook dit zijn kindmodellen die eens gecast zijn door een castingbureau voor kinderen.

Hoe gaat een casting voor kinderen in zijn werk? In de meeste gevallen wordt er een afspraak gemaakt op een moment dat een kind een vrije dag of middag van school heeft. Dit in verband met de leerplicht natuurlijk. Dan worden er foto’s gemaakt en een aantal gegevens opgeschreven. Ook is het mogelijk dat je kind gevraagd wordt om voor de camera een interview te ondergaan zodat zijn of haar reactie, karakter en fotogeniekheid kan worden bepaald. Een klant die op zoek is naar een kindster kan dan online op de website van het castingbureau een kind op basis van de foto uitkiezen of de video interviews bekijken en jouw kind uitkiezen om te schitteren in drukwerk of in een tv commercial.

Hoe schrijf je een kind in bij een castingbureau? Eigenlijk door gewoon contact op te nemen met een van de vele castingbureaus die er zijn. Je kunt ze bellen en vragen  hoe zij te werk gaan. Of op hun website kijken om te zien of je zo langs kunt komen, een afspraak moet maken of misschien eerst een brief met foto moet sturen. Dus ben jij van mening dat jouw kind het in zich heeft een ster voor de camera te zijn en model te worden? Schrijf jouw kind dan nu in bij een castingbureau voor kinderen!

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.