Twitter RSS Reset

Accu Heggenschaar

Electrische heggenscharen komen er in alle vormen en maten. De accuheggenschaar heeft zo zijn voordelen in vergelijking met andere soorten.

Eens in de zoveel tijd moet je de heg eens bijhouden, want anders groeit het ding maar door natuurlijk. Nu kun je natuurlijk met een normale heggenschaar aan de slag gaan, maar waarom zou je? Met een electrische heggenschaar doe je het werk natuurlijk veel sneller. Maar wat voor heggenschaar moet je nu aanschaffen?

Een accuheggenschaar heeft als voordeel dat je geen stroomkabel moet aansluiten op een vrij stopcontact. Vooral wanneer je geen lange verlengkabel hebt die het haalt tot in de tuin is het erg makkelijk dat je heggenschaar op een accu werkt. Je sleept geen kabel achter je aan, je loopt niet het risico dat je per ongelijk je kabel doorsnijdt met de heggenschaar. Met een accuheggenschaar kom je overal en heb je meer bewegingsvrijheid.

Nadelen zijn er natuurlijk ook. Een accuheggenschaar is vaak iets minder krachtig dan een electrischeheggenschaar die op het lichtnet aangesloten zit. En de accu van een accuheggenschaar raakt eerder leeg.

Nu zijn dit geen onoverkomelijke nadelen. Wanneer je een heg moet snoeien die niet al te dikke takken heeft en je bij veel werk een extra accu oplaad zijn deze nadelen makkelijk overwonnen.

Heb je dus een makkelijke heg waar maar eens in de zoveel tijd iets aan gedaan moet worden, maak het jezelf dan makkelijk met een accuheggenschaar.

Niemand heeft nog een vraag gesteld

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Stel hier een vraag hier met onderstaand formulier
Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoordt.